Home

In het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg, verscholen tussen de mosgroene heuvels ligt een bijzondere plaats: Valkenburg aan de Geul. In het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland flonkert het mergelstadje met haar rijke toeristische traditie. Het vijf-sterren landschap met Valkenburg als het Toscane aan de Geul is al meer dan 125 jaar een grote trekpleister voor binnenlandse en buitenlandse gasten. Door de centrale ligging in de Euregio voelt u hier bijna letterlijk de hartslag van Europa, op een steenworp afstand van internationale trekpleisters als Maastricht, Aken, Luik, Hasselt en Tongeren.

Biefstuk menu Oase Valkenburg

Dit authentieke gevoel laten wij graag in onze gerechten terugkomen. Specialiteiten uit Limburg, huisgemaakte lekkernijen en gerechten, frisse ijscoupes.

Met liefde voor het vak en de ambacht. Welkom bij de Oase!

Deze slideshow vereist JavaScript.

12 uurtje Oase Valkenburg

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke koffiesensatie, een kopje verse munt thee, of een verfrissend drankje. Een stevig ontbijt of uitgebreid 12-uurtje is een goede basis voor een uitgebreide wandeling door het Heuvelland. Om de dag af te sluiten bieden wij diverse menu’s aan bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Op deze website worden geen persoonlijke gegevens verzameld of cookies geplaatst